Hosted Exchange

Hosted Exchange lader dig administrere dine e-mails, din kalender og dine kontakter på en professionel og effektiv måde - et uundværligt værktøj for virksomheder, der ønsker at effektivisere sin kommunikation og arbejdsgange.

Overblik

Hosted Exchange giver dig og dine kollegaer mulighed for at synkronisere og dele jeres e-mails, kontakter og kalendere med hinanden og på tværs af jeres forskellige enheder såsom mobiltelefonen, tablet, arbejdscomputeren og hjemme Pc’en. Hvis blot du har adgang til internettet, vil du med vores webmail, desuden kunne tilgå dine e-mails fra enhver lokation.Mindst 28 design templates

Effektiv kalendersynkronisering

25 e-mail konti og alias

Daglig backup af e-mails

Ubegrænset antal sider og produkter

24/7 webmail adgang

Over 30 indbyggede integrationer

Ubegrænset plads

Gratis telefon og e-mail support

Understøtter alle enheder, tablets og mobiler

Flere sites

Virus- og spamfiltrering

Højdepunkter


Sådan fungerer Hosted Exchange

Microsoft Exchange er grundlæggende en yderst simpel løsning, der sikrer dig, at alle e-mails, kontakter og kalenderaftaler figurerer ens på både din tablet, telefon og computer.

Selvom du vælger at anskaffe en ny telefon eller computer, så vil du kort tid efter fortsat have adgang til alle dine e-mails.

Det er de færreste der tilbringer hele arbejdsdagen ved skrivebordet, hvilket betyder, at det næsten kan være et fuldtidsarbejde i sig selv at skulle synkronisere indhold i kalenderen på din pc, pda eller mobiltelefon, holde adressekartoteket opdateret på alle platforme, lave kopier af alle vigtige e-mails, give kollegerne besked om, hvilke aftaler man har – og så er der alligevel altid noget, man glemmer…

Hosted Exchange
VMware partner ISO 270001 deloitte cissp Microsoft fortinet Cloud certifikatet citrix

Denne side er copyright © 2021, Curanet A/S, Alle rettigheder forbeholdes | Cookiepolitik